Åbolands område

Stickläger på Labbnäs

04.10.2019 kl. 18.00 – 06.10.2019 kl. 16.00

Åbolands svenska Marthadistrikt ordnar för tredje året i rad stickläger på mysiga Labbnäs semesterhem. Välkommen att sticka, virka, färga garn och prata om garn på vårt handarbetsläger!

På sticklägret har du möjlighet att umgås med likasinnade, varva ner och såklart handarbeta hela helgen, från fredag kväll till söndag.

Vi kommer att ordna två kurser, den ena om växtfärgning med Anki Sipilä och den andra om Pargaströjan, "Qvidi-Minas ylletröja", med Berit Bragge.
Det kommer finnas möjlighet att köpa garn och du kan ta med egna garner till vår garnbytarhörna.

Dessutom badar vi bastu, njuter av Labbnäs goda mat och vackra omgivningar!

Pris för hela veckoslutet är 165€ per person i dubbelrum och 190€ per person i enkelrum. Att delta i sticklägret utan övernattning kostar 95€ per person. 

Fyll i anmälan så noga du kan, speciellt då det gäller dieter. Ange också din e-postadress. Sista anmälningsdag och tillika betalningsdag är den 22.9.2019. Man anmäler sig till sticklägret via denna länk.

Deltagaravgiften betalas in på Åbolands Marthadistrikts konto FI41 4055 0010 1608 57, kom ihåg att skriva in ditt namn samt “Stickläger” i meddelandefältet på inbetalningen. Har du frågor så kan du kontakta marthastickcafe@gmail.com.


Plats
Labbnäs
Kontaktuppgifter


Åbolands Svenska Marthadistrikt har lagt ned. Marthaverksamheten fortsätter som tidigare i Marthaföreningarna runt om i Åboland.