Åbolands område

Åbolands Marthadistrikts höstmöte

12.10.2019 kl. 12.00 – 15.00
Välkommen på Åbolands svenska Marthadistrikts höstmöte lördag 12.10.2019. Vi träffas kl. 12.00 i Café Arken, Åbo Akademi, Fabriksgatan 2 i Åbo. (Gratis parkering finns direkt utanför huset).

På mötet behandlas stadgeenliga ärenden. Dessutom äter vi sopplunch, samt kaffe med dopp (lakritsbrownie med körsbärskräm). För detta betalar var och en 15 euro (kontant på plats).

Vi får också höra en intressant föreläsning av guiden Monika Antikainen om den gamla traktorfabriken ”Åbo Jernmanufaktur” (nuvarande Arken) och de historiska kvarteren som vi möts i. Vi ordnar också snabblotteri - ta med kontanter och gärna lotterivinster. Och förstås blir det tid för umgänge i bästa Marthaanda. Välkommen med!

Anmälan (uppge också specialdieter) senast 1.10 till egen föreningsordförande, som sedan anmäler vidare till distriktsordförande Mikaela på e-post: mvesterlundlaine@gmail.com.

Väl mött!

Plats
Åbo
Kontaktuppgifter


Åbolands Svenska Marthadistrikt har lagt ned. Marthaverksamheten fortsätter som tidigare i Marthaföreningarna runt om i Åboland.