Åbolands område

Åboländsk buss till Marthaförbundets möte i Borgå

13.02.2023 kl. 20:44
Årsmötet hålls lördag 27 maj, vi gör det till en helhelgsresa 26-28.5.

Bästa Marthor i Åboland!

Det är dags att planera den gemensamma resan till Marthaförbundets årsmöte, som hålls på Konstfabriken i Borgå lördagen den 27 maj 2023. Vi åker med gemensam buss från Åboland, alla marthamedlemmar är välkomna med. Hoppas du vill komma med, vi brukar ha roligt!

Planen ser ut så här:

Avfärd fredag 26.5 ca 17-tiden från S:t Karins (bussens exakta rutt klarnar när vi vet varifrån deltagarna kommer).

Vi har för Åbolands Marthor preliminärbokat rum på Hotell Sparre, Biskopsgatan 34, Borgå. Pris: Tvåpersoners rum 140€/dygn, för en person 105€/dygn.

Årsmötet, marthaprogrammet och kvällsfesten som ordnas av Borgåmarthorna hålls lördag 27.5. Mera info här: https://www.martha.fi/vardagskunskap/arsmote-26-28-5-2023-i-borga

Söndag 28.5 åker vi hem. Ofta har vi haft något gemensamt program på vägen hem, t.ex. museibesök. Har du förslag på vad vi kunde göra? Hör av dig med tips och idéer!

I år har Åbomarthorna ansökt och beviljats föreningsstöd för att abonnera bussen, stödet räcker inte riktigt till men vi hoppas att de föreningar vars medlemmar deltar i resan är villiga att sticka till 50-100 euro (beroende på hur många vi blir) så kan vi bjuda de åboländska marthorna på bussen.

Hotell, mat och mötesdeltagande betalar var och en själv.

Kommer du med till Borgå? Bindande anmälan senast 22.4 till Pargasmarthornas Mikaela Vesterlund-Laine på e-post: mvesterlundlaine@gmail.com. Du behöver alltså inte göra en egen hotellbokning, utan meddela Mikaela om du vill ha enkel eller dubbelrum och vem du delar med.

Har du frågor eller funderingar kan du ringa Mikaela på 040 142 4445 (efter kl. 17).

Notera att du också skilt ska anmäla dig till årsmötet och kvällsfesten, anmälan öppnar senare på Marthaförbundets webbplats.

Mia Henriksson
Kontaktuppgifter


Åbolands Svenska Marthadistrikt har lagt ned. Marthaverksamheten fortsätter som tidigare i Marthaföreningarna runt om i Åboland.